Sundhed og Livsstil Indeks

Vi samler her en række websites der har fokus på sundhed og livsstil. Der er brug for at tage sundheden i Danmark alvorligt, og det hjælper vi med at sætte fokus på her.

http://sundhedsorakel.dk
Website der via sit store orakel af viden hjælper med at fortælle de svage om sundheden i hverdagen. Der er ligeledes en stor symptomdatabase, som giver mulighed for at oplyse dig til mere viden på det område. Fedtsugning er for eksempel et af de områder der bliver beskrevet.

http://www.mit-loebeprogram.dk/
Her kan du hente gratis løbeprogrammer til dit Garmin pulsur / gps ur. Du har også mulighed for at købe dig til et løbeprogram til et marathon, og halvmarathon. Samt findes der en træningsdagbog - alt sammen lavet af eksperter.

http://gufferier.dk/
En blog hvor der bliver postet alle former for opskrifter, dog hovedsageligt opskrifter på sunde retter eller sunde alternative til ellers fedende mad.

http://henningdaverne.wordpress.com/
Et portræt af den populære ekspert i meditation og mindfulness Henning Daverne.

Billeder

Hvad er opgaven

Dette website vil skabe et index over alle de bedste hjemmesider på internettet. Det er ene og alene redaktørene på A-listet der bestemmer hvilke hjemmesider der må optræde. Vi fokuserer på kvalitet og gode hjemmesider der giver folk de informationer de har behov for.

  • Høj Kvalitet.
  • Høj Relevans.

Kontakt Os

Har du ønske om at komme på listen over hjemmesiderne, så kan du kontakte os her.

Adresse: Bredgade 38, 6950 Ringkøbing
Telefon: +45 43 34 43 44
E-mail: mail@a-listet.dk